Uitnodiging informatieavond 8 juni 2017

geplaatst in: Nieuws | 0

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Supertrots zijn we op onze nieuwe oudervereniging Parentibus!

Deze oudervereniging is in eerste instantie bedoeld voor alle ouders van HB kinderen die op de Leonardo-afdeling zitten van de Kloostertuin in Assen. Doel is het voltijds HB onderwijs te waarborgen en te verbeteren. Op onze nieuwe website en op Facebook kunt u alvast meer informatie vinden: www.parentibus.nl en www.facebook.com/parentibus.assen.

Donderdag 8 juni a.s. is dé informatieavond van Parentibus. Deze avond is bedoeld voor ouders van kinderen op de Leonardo-afdeling. Wij zullen u dan meer vertellen over het wat en waarom van deze vereniging en hoe belangrijk het is om lid te worden. Op deze avond zullen wij u daarnaast meer vertellen over onze grote openingsdag op 5 oktober a.s.

De avond vindt plaats op de Leonardo-afdeling.

Het programma ziet er als volgt uit:

19.15 uur Inloop met koffie/thee
19.30 uur Opening door het bestuur van Parentibus
20.00 uur Gelegenheid tot het stellen van vragen
20.15-20.30 uur Pauze (optioneel)
20.30 uur Ouderacademie:

  • Vooraankondiging vervolgevenementen
  • Ken je talent
21.00 uur Toosten op de opening + napraten
21.30 uur Afsluiting avond

Er wordt met een groep ouders hard gewerkt om Parentibus mogelijk te maken. We hopen dat u allemaal aanwezig zult zijn op deze avond. Laten we er samen voor zorgen dat onze en andere kinderen nog lang voltijds HB onderwijs kunnen genieten. Tot 8 juni!

Met vriendelijke groet,

Bestuur Parentibus

We willen graag een indruk krijgen van het aantal aanwezigen op deze bijeenkomst. Wilt u daarom onderstaande vragen beantwoorden? Alvast bedankt!

Fout: Contact formulier niet gevonden.