De ouderacademie van Parentibus

geplaatst in: Nieuws | 0

De ouderacademie van Parentibus organiseert:
Informatieavond door Anne-Marie Hartmann voor ouders en andere betrokkenen van (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen en jongeren.


Dinsdag 25 oktober 2022 op CKC de Kloostertuin

19.00 uur inloop – 19.30 uur start – 20:30 pauze – 21.30 eind
Gratis toegang na aanmelding door ondersteuning van Ouders & Onderwijs

Anne-Marie Hartmann (van Blooming coaching & begeleiding) komt vertellen over verschillende manieren van denken en leren.
Hoogbegaafde kinderen hebben een conceptuele manier van denken; ze hebben een totaalplaatje van het geheel, hebben veel associaties, zien ook daar de verbanden tussen en willen graag weten wat het nut van iets is.

Tijdens deze avond krijg je meer inzicht in het conceptuele denken en wat de verschillen zijn met andere denkstijlen.
Je leert het verschil tussen de verschillende denkstijlen en wat het hoogbegaafde kind/leerling nodig heeft in het onderwijs/voor goed onderwijs.

Opgeven voor de informatieavond
Op dinsdag 25 oktober komt Anne-Marie Hartmann naar CKC de Kloostertuin om ouders van hoogbegaafde kinderen meer te vertellen over de werking van het brein van hoogbegaafde leerlingen.

De informatieavond is voor iedereen die op wat voor manier dan ook betrokken is bij (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen en jongeren. Naast ouders zijn geïnteresseerde leerkrachten, hoogbegaafdheidsspecialisten of intern begeleiders bijvoorbeeld ook van harte welkom. Meer informatie? Mail naar de ouderacademie
Tijdens deze avond is er gratis koffie en/of thee. Alvast meer weten over Anne-Marie Hartmann? Kijk dan op www.buroblooming.nl

Opgeven voor deze avond is noodzakelijk en kan via het aanmeldingsformulier.

Aan deze eerste informatieavond van het schooljaar zitten geen kosten verbonden.
We zouden we het fijn vinden als je voor slechts €5,- lid wordt van Parentibus om o.a. een beter beeld te krijgen van wat er leeft onder ouders met (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen.
De ouderacademie kan als onderdeel van Parentibus dan ook vaker dit soort activiteiten organiseren passend bij de behoefte van onze leden.
Een volgende informatieavond is goedkoper voor leden en we vragen een extra bijdrage van niet-leden.
Lid worden kan via www.parentibus.nl. Hier vind je ook meer informatie over Parentibus en het lidmaatschap.

Graag tot ziens op dinsdag 25 oktober!

De ouderacademie van Parentibus