Cursus Samen Sterk 7 en 14 december 2017

geplaatst in: Nieuws | 0

Cursus Samen Sterk: sta sterker in contact met school en zorg. Deze cursus wordt namens Parentibus aangeboden en gegeven door mensen van het platform Volgbaar Onderwijs. De cursus is niet alleen voor (ouders van) hoogbegaafden, maar voor alle ouders en belangstellenden. Iedere cursus bestaat uit twee avonden. Het is belangrijk dat je beide avonden aanwezig kunt zijn om de cursus te kunnen volgen, want ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Alle ouders kunnen gedurende de hele schoolloopbaan van hun kind met onderwijs-, zorg- en opvoedvragen te maken krijgen. Met deze cursus kunnen ouders beter en sneller hun weg vinden binnen het onderwijs en de (jeugd)zorg. De cursus Samen Sterk biedt ouders een kader voor communicatie, voor overleg en samenwerking. Het geeft praktische en direct toepasbare tips over hoe je op een positieve manier met leraren of andere professionals in gesprek kunt gaan en blijven.

Het doel van de cursus is om ouders in hun kracht te brengen als gelijkwaardig partner van onderwijs en zorg. Daarbij is de communicatie het belangrijkste onderwerp. De positie van de ouders is voor de cursus het uitgangspunt; de samenwerking van ouders met onderwijs en zorg rondom het kind staat daarbij steeds centraal.

De cursus gaat door met minimaal 8 deelnemers. Het maximum is 16 deelnemers.

Kosten: gratis voor leden van Parentibus, en 5 euro voor andere geïnteresseerden. Inclusief koffie/thee en een cursusboekje.

Locatie: CJBS De Kloostertuin, Leonardo-afdeling.

Data/tijden: donderdagen 7 en 14 december 2017, beide avonden beginnen om 19:00 uur.

Aanmelden voor de twee avonden (verplicht; u dient beide avonden te volgen, deze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden) kan via onderstaand formulier:

 

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.