Door onderstaand formulier in te vullen geeft u Parentibus toestemming tot wederopzegging de contributie jaarlijks van uw rekening af te schrijven.

Lidmaatschap Oudervereniging Parentibus
€ 5,00 per jaar
 

Uw bijdrage komt ten goede aan het bevorderen en de ontwikkeling van de kennis en draagvlak omtrent hoogbegaafdheidsonderwijs.

Parentibusleden hebben:

  • toegang tot activiteiten georganiseerd door Parentibus, gratis of met korting,
  • stemrecht binnen Parentibus,
  • toegang tot het oudernetwerk en de kennis hierin.

Overige belangstellenden
Heeft u geen kind die voltijds hoogbegaafdheidsonderwijs volgt? Dan wordt u automatisch sponsor: de zelfde voordelen, alleen zonder stemrecht binnen Parentibus.

Afmelden
Wil u zich afmelden als lid? Stuur dan een mail naar info@parentibus.nl.

Kleine lettertjes…
De contributie van Parentibus bedraagt € 5,- per schooljaar. Het lidmaatschap is 1 jaar geldig en loopt van september huidig schooljaar tot september volgend schooljaar. Opzeggingen kunnen worden opgegeven voor 1 juni van het lopende schooljaar. Oudervereniging Parentibus behoudt zich het recht €1,50 administratiekosten in rekening te brengen voor te late opzeggingen. Uw lidmaatschap is een jaar geldig. Gedurende het jaar geniet u de voordelen en kortingen (waar van toepassing) bij en op activiteiten georganiseerd door Oudervereniging Parentibus. Zonder opzegging wordt uw lidmaatschap automatisch met een jaar verlengt. U ontvangt voorafgaand aan het opvolgende lidmaatschapsjaar tijdig een mailtje met de vraag of u lid wilt blijven. Voor vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier op onze website.