Belangrijk bericht van Parentibus

geplaatst in: Nieuws | 0

Beste ouders,

De afgelopen maanden heeft u massaal het kindsponsorcontract ingevuld en opgestuurd, waarin u de Stichting Vrienden van Leonardo Assen machtigt om een bedrag van uw rekening te incasseren om daarmee de Leonardo afdeling van de Kloostertuin in stand te houden.

De eerste incasso had al rond 31 augustus plaats moeten vinden. Door veel overgangsperikelen en dus vertraging bij de bank is dat tot nu toe nog steeds niet gelukt. Maar dat had u waarschijnlijk al gemerkt. Het goede nieuws is dat een en ander nu eindelijk op orde is. Binnenkort zullen we dus beginnen met incasseren.

Concreet. Op het kindsponsorcontract kon u kiezen uit 3 opties: in 1 keer betalen (rond 31 augustus), in 3 termijnen betalen (rond 31 augustus, 30 november en 28 februari), of in 8 termijnen (maandelijks van 31 augustus tot en met 31 maart). Ons plan is nu om alle incasso’s gewoon twee maanden te vertragen. Wie gekozen heeft voor 1 termijn kan nu dus een afschrijving tegemoet zien rond 31 oktober, wie gekozen heeft voor 3 termijnen betaalt automatisch rond 31 oktober, 31 januari en 30 april, en wie gekozen heeft voor 8 termijnen betaalt maandelijks van 31 oktober t/m 31 mei.

Mocht dit om wat voor reden dan ook op bezwaren stuiten, of wilt u het toch anders, neem dan vooral even contact op met uw penningmeester via penningmeester@parentibus.nl. Ook als u de voorkeur geeft aan zelf overmaken kunt u dat bij hem aangeven.

Tenslotte. Als het er ondanks uw goede wil toch nog niet van gekomen is om het kindsponsorcontract in te vullen of op een andere manier uw bijdrage te regelen, dan is dit een mooie kans om een en ander nog voor 31 oktober voor elkaar te maken. U kunt het contract vinden op https://www.parentibus.nl/kindsponsorcontract/ of mail naar penningmeester@parentibus.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.